Nooit meer gedoe in Word

Maak samen met je cliënt professionele cv's en sollicitatiebrieven die de kansen op een baan aanzienlijk verhogen. Dankzij onze krachtige templates, overzichtelijke editor en handige tools is het maken van geweldige sollicitatiedocumenten makkelijker dan ooit.

Cv templates bekijken

Hoe het werkt

Stap 1

Vanuit je dashboard beheer je cliënten en maak je razendsnel een nieuwe cliënt aan door zijn/haar naam en e-mailadres in te vullen.

Stap 2

Via één klik log je direct in als deze cliënt, en kun je samen met de cliënt aan de slag om cv's of sollicitatiebrieven te maken.

Stap 3

Als je klaar bent met het maken van deze documenten download je ze direct als PDF. Geen verborgen kosten, download zoveel als je wilt.

De editor

De cv en sollicitatiebrief editor is voorzien van alle gemakken en features die nodig zijn voor het maken van professionele sollicitatiedocumenten. In de cv editor kun je per onderdeel tips bekijken, en zie je in realtime de cv-score met bijbehorende verbeteringen die je kunt aanbrengen om het cv te perfectioneren. Alle onderdelen zijn te verplaatsen zodat je zelf de beste indeling kunt kiezen. Meer informatie over de editor vind je op de cv-maker pagina.

editor

Bereken je prijs

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 100+
Prijs per maand:
Betaal per:
Maand Jaar