Over ons

“Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te geven eenvoudig en betaalbaar professionele sollicitatiedocumenten te maken. Wij helpen mensen graag om succesvol te zijn in hun zoektocht naar een baan. Hier streven wij naar, iedere dag opnieuw“

Wij van Sollicitatiebaas vinden het belangrijk dat iedereen een baan kan krijgen. Veel mensen vinden het lastig om een goed cv of een duidelijke sollicitatiebrief op te stellen, daarom helpen wij graag een handje! Ook willen wij onze tools toegankelijk maken voor iedereen, daarom zijn al onze pakketten zeer scherp geprijsd!

Wij hebben een aantal professionele templates ontworpen die aan alle eisen voldoen en er opvallend en onderscheidend uitzien. Je kunt ze downloaden in verschillende kleuren, dus voor elk wat wils! Met onderscheidende sollicitatiedocumenten is de kans aanzienlijk hoger dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.

Wij proberen Sollicitatiebaas steeds beter te maken. Dus als je tips of feedback hebt, laat dan van je horen via [email protected] of via het contactformulier.

Team Sollicitatiebaas
KVK: 69551901